- svider i mitt mamma-hjärta

Mina två älsklingar kikade förbi... en snabbvisit så nu har jag precis sagt "Hejdå" till min lilla älskling och min stora kärlek...
Det svider i mitt mamma-hjärta att behöva vinka hejdå ännu en gång från en sjukhussäng.

- När ska det ta slut?

Läkarna frågade mig idag om det fanns något i mitt liv som kunde trigga igång magproblemen, så som närliggande stress i form av konflikter eller dylikt. Mitt svar blev "Ja, haha, vart ska jag börja?"

Jag börjar, på ren svenska, bli FÖRBANNAT trött på mitt så kallade liv.... allra hellst på de faktorer som stör min "frid".
När allt går bra, Vi (jag och MIN familj) lever i harmoni, livet rullar på i rätt riktning och allt känns peachy-keen, rosa fluff och regnbågsskitande enhörningar - DÅ! Det är DÅ vi alltid kan förvänta oss ett rent helvete!!
En "grej" triggar igång en annan osv osv. Same old, same old.

Jag förstår mig fortfarande inte på mig själv ibland... (ganska ofta) att jag ens orkar stå ut med skiten som slängs i mitt ansikte dagligen. Men svaret är ganska enkelt ändå... vad gör man inte för sin familj? Jag kämpar för MIN familj och jag skulle ALDRIG överge dem, hur tufft det än kan komma att bli.
Innan det här är över så har jag nog bergis dött på kuppen...

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Förstår dig precis!! Men det är inte värt att dö för vännen och ni är starka tillsammans. Hårt mot hårt ska det förgås.. Kärlek till dig <3
Mamaizon
Mamaizon,
Tack <3 nej jag vet... Men ibland känner jag hur jag för var dag dör en smula
nouw.com/mamaizon