- Veckans lätta middagstips!


Tonfiskpasta

Det behövs ingen stor mängd pasta för att ge rätt känsla av smak och konsistens.

240 kcal/portion - P36% - F20% - K44%

2 portioner

Ingredienser

60 g vit fiberpasta, ev. glutenfri

½ hackad gul lök

½ skivad vitlöksklyfta

1 tsk olivolja

2 dl krossade tomater

2 strimlade soltorkade tomater

1 msk kapris

1 burk tonfisk i vatten, 150 g

4 skivade svarta oliver

salt, peppar och oregano

Garnera med: färsk oregano

Gör så här

Koka pastan. Fräs lök och vitlök mjukt i olja. Tillsätt krossade och torkade tomater. Låt puttra några minuter och rör ner kapris, tonfisk och oliver. Smaka av med salt, peppar och oregano och servera med den avrunna pastan.

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

oslofru,
Så gott det ser ut <3
oslofru.com

Nya inlägg