- Veckans lyxiga tips!


Sallad med rökt fisk och feta

Meny-1407-sallad m varmrökt lax

295 kcal/portion - P43% - F46% - K11%

2 portioner

Ingredienser

70 g späda salladsblad, t ex mâche och mangold

100 g kokt sparris (ev. konserverad)

50 g skivade champinjoner

1 stor, tärnad tomat

50 g tärnad gurka

50 g feta, max 10 %

200 g varmrökt laxfilé

5 msk fraiche, max 8 %

50 g svart tångkaviar

1/2 msk finhackad röd lök

salt och peppar

Servera med: citronklyftor

Gör så här

Lägg upp grönsaker, feta och fisk i två skålar eller lunchlådor. Rör ihop fraiche, tångkaviar, lök, salt och peppar och klicka över eller servera såsen vid sidan av.

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

blogkoehler,
men gah så gott, nom nom!
fames.se/koehler