- Veckans lyxiga tips!
Sallad med rökt fisk och feta
295 kcal/portion - P43% - F46% - K11%
2 portioner
Ingredienser
70 g späda salladsblad, t ex mâche och mangold
100 g kokt sparris (ev. konserverad)
50 g skivade champinjoner
1 stor, tärnad tomat
50 g tärnad gurka
50 g feta, max 10 %
200 g varmrökt laxfilé
5 msk fraiche, max 8 %
50 g svart tångkaviar
1/2 msk finhackad röd lök
salt och peppar
Servera med: citronklyftor
Gör så här
Lägg upp grönsaker, feta och fisk i två skålar eller lunchlådor. Rör ihop fraiche, tångkaviar, lök, salt och peppar och klicka över eller servera såsen vid sidan av.
Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!
Gillar
Kommentarer
blogkoehler,
men gah så gott, nom nom!
fames.se/koehler