- Veckans lyxiga tips!


Kycklingsallad

Lättlagad lunchsallad som kan transporteras i lunchlåda till jobbet. Lätt att halvera till en portion.

205 kcal/portion - P50% - F38% - K12%

2 portioner

Ingredienser

3 strimlade romansalladsblad

1 näve rucola

100 g halverade körsbärstomater

50 g strimlade salladsärter

5 cm tärnad gurka

2 skivade champinjoner

2 tsk balsamvinäger

1 tsk olivolja

1 tsk vatten

salt och peppar

1 färdiggrillad kycklingfilé, 150 g

2 msk flagad parmesanost

Garnera med: basilikablad

Gör så här

Lägg upp salladsbladen på 2 tallrikar eller i lunchlådor. Vispa ihop vinäger, olja, vatten, salt och peppar till en dressing. Blanda med grönsakerna och lägg upp på salladsbädden. Placera kycklingbitarna ovanpå och toppa med parmesanost.

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg