Blandade känslor

Idag har det inte varit så lätt att hålla skenet uppe.
- Ett leende har fått mig att kämpa...

Jag är så oerhört tacksam för allt som mina vänner sagt och gjort idag , det känns faktiskt väldigt bra å få vetskap om hur underbara människor som finns i mitt liv (även om jag vet det sedan tidigare) och som inte bara skriver att de finns där för mig, utan som VERKLIGEN menar det! - Det är en fantastisk känsla. En väldig tröst i allt elände. *kärlek*

Jag är väldigt glad att jag tog tjuren vid hornen och gick till jobbet, även om det kändes hårt idag. Nu vet även mina kollegor om vad som händer och sker, vilket i sig ger lite tröst. - Jag behöver inte mygla om något och jag känner verkligen att jag kan prata öppet med dem... en väldigt skön känsla faktiskt.

Men jag kan inte hjälpa att tycka att det känns orättvist... jag vill mest bara gråta hela tiden... jag trodde ju verkligen att det var meningen denna gången... "Vad är det värsta som kan hända? Att du varit lycklig i onödan? "
Ja, i onödan...det gör så jävla ont i mitt hjärta!!

Tankarna rusar omkring, det är svårt att sätta fokus... Många frågor, få svar.
Just nu tänker jag att jag kanske borde köpa ett Clear Blue Digital Test???
( för att se vilken vecka testet visar)
- Borde jag?

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Köp ett sånt test gumman så du vet♥♥♥
Guest
,
Man kan aldrig vara olycklig i onödan - däremot kan man oroa sig i onödan. Eftersom det inte är ett bekräftat utomkveds än så kanske du mår bättre av att hoppas på det bästa i alla fall? Än är det inte kört.
Mamaizon
Mamaizon,
Så sant så!
nouw.com/mamaizon