Börjar alla dagar likadant?

- En godmorgon, vad är det??

Ännu en natt med minimal sömn. Stressfaktorn är rätt hög som effekt och jag är mer lättirriterad än en lama och surare än 10 citroner. Varför?
Jo, för jag kom hem strax innan 1 i natt, jobbet drog ut lite på tiden och snön gjorde det rätt så svårt att komma fram. Väl hemma möttes jag utav gubben, hamnade i säng till en halv 2 och då var det mer än omöjligt att sova, så det fick bli en film... Halv 3 gav jag upp och kvart i 4 vaknade mini-me och var ledsen, hon kom in till oss, otröstlig (nattskräck!?)... Någonting hände mellan henne och pappa, varpå han förvisar henne tillbaka till hennes rum... Som sagt jag vet inte vad som hände mer än att jag hörde något om att hon inte lyssnade och att då fick hon inte stanna... Hon blev ju självklart förkrossad och grät floder i sin säng. Mammahjärtat? Ja, det drog ju självklart upp mig ("toalettbesök") och sedan hämtade jag henne så hon fick tröst. Hon somnade väl om på en kvart men en annan har inte sovit ordentligt alls...
Alla barnen vaknade strax efter halv 7 och bompa ville dem se i vanlig ordning... Gick pappan upp, undrar ni säkert nu? Ja, han slängde igång Tv:n och gick å la sig igen... Sen har det bara eskalerat. Mini-me och Jr har varit i luven på varandra exakt HELA morgonen och irritationsmomentet har bara eskalerat, jag började känna mig rätt jävla irriterad och svettig av allt härjande så tillslut är det på MITT kommando som min man väljer att gå upp, men då är det liksom redan igång, allt. Jag är på väg upp. Trött, irriterad, en smula sur... och varför? Jo, för att han inte kunde gå upp i morse och fixa med barnen så att jag som jobbat hela veckan och en väldigt sen kväll/natt igår kunde få sova ut... om så bara en yttepytte smula! Men nej.
Det får väl bli som resterande dagar denna vecka. Jag deckar väl tillslut... på obestämd tid...på obekväm plats.
Vilket känns jävligt fel...

Ja, jag vet att detta inlägg blev "lite" utav en klagosång... men VAFAN?!
Kooooom igen!!! #blöö

Annars? Inte ett skit är planerat... jag hoppas M hör av sig och vill ta med mig ut på loppisar å fika... drömma kan man ju.

På återseende! Pösselipöss!!

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Åh gumman då:( Klart vi ska ut på fika:)