Det är frivilligt att läsa

Hej peaches!

- Känns lite som om det är ett återkommande scenario det här med att sova som en påse nötter...What to do? 😱

Så bortse från nötter i en påse och allt det så ska vi nu rikta in oss på ett mer... lite större, irritationsmoment som drabbat mig såhär på blanka förmiddagen en grå och mulen torsdag i februari.

Jag har sagt det förr men jag säger det igen: (det känns lite som om det ibland måste upprepas för att ge önskad effekt) Jag slutar aldrig att förvånas över människor. Allra helst att jag aldrig slutar förvånas på dem i min närhet. Ni vet de där som man fått på köpet eller som man på något väldigt underligt sätt är släkt med, alternativt att det är någon som känner någon som är ihop med hen...ja, ni förstår vart jag vill komma. Ibland får man helt enkelt inte välja. Så enkelt är det. Och man kan inte älska alla. Inte ens om det är blodsband. Alla är vi olika, tänker olika och... Fan! Vi bara ÄR OLIKA. En får helt enkelt acceptera och gå vidare. Överens? Bra.

Men som nu då... (vart ska jag börja?) *gaah* Jag hittar inte ens en röd tråd i allt...😱
Jo... här ska Ni få höra (och ja, jag är fullt medveten om att personen/personerna som sagt detta mycket väl KAN läsa den här bloggen, men Ni kan va luuuugna. Jag ska inte hänga ut någon vid namn - känner hen sig träffad så är det helt enkelt så och då ställer jag frågan "Varför känner du dig träffad?" - Nu ska vi inte spekulera i det men jag kan ju känna sådär helt spontant att det kanske är för att hen har sagt det eller tänkt det eller...ja...vad som helst!) Jag har fått höra att min blogg är osmaklig. Allra helst nu när jag skrivit så oerhört mycket om mitt "så kallade missfall".
Det sitter alltså på fullaste allvar människor i min närhet och läser min blogg som STÖR sig på det jag skriver. Känner Ni igen det? Känns inte som om det när någon nyhet direkt. Men att min blogg skulle vara osmaklig, det var något nytt - även för mig! 😱
Och tydligen har jag inte varit tillräckligt tydlig nog i mitt utförande, i mitt skrivande om HURVIDA JAG VARIT GRAVID MED ETT MÖJLIGT UTOMKEDSHAVANDESKAP SOM NU LETT TILL ETT MISSFALL.
- Jag förstod inte riktigt hur det kunde vara otydligt? Gjorde Ni? 😱
OM det nu varit otydligt så var ju iallafall den överdimensionerade raden ovanför skriven i klartext. Jag tycker väl att en borde salutera med pompa och ståt att en faktiskt slipper genomlida ännu en operation när ännu en graviditet inte gått vägen? Eller tänker jag fel där? Jag tycker att jag haft turen med mig denna gång med tanke på vad ett utomkveds kan leda till - fast det kanske inte är alla som är pålästa och införstådda med det? Well, jag har sagt det förr och det tåls att upprepas: Google.  Jag använder mig iallafall utav Google minst en gång om dagen... Jag vet inte hur ofta Ni gör det, men någon gång har Ni bergis använt det i ett syfte att söka kunskap och kanske en gnutta förståelse..?
Jag kan ge Er en smula information här (och ja, det är frivilligt att trycka på länken och faktiskt läsa och få ett hum om vad det är)

Så inte nog med det så fick jag höra att "det var väl inget att sörja över när det inte ens har varit något från första början". Hahaha Ja, tack för den kängan! Någon som blivit bitter på livet kanske?
Det låter lite som så i mina öron... men det är lugnt. Säg vad Ni vill, men jag tycker att Ni ska ha detta i bakhuvudet som min käre morfar alltid sagt: "Har du inget snällt att säga så kan du lika gärna hålla käft!" 

Han är vis den där mannen! 😊💓

Så om detta inte var nog nu då så fick jag höra att jag är egocentrisk och att allt bara ska handla om mig, mig, mig heeeela tiden. Men va?! O.M.G. Hur kan jag understå mig att skriva om mig själv i min blogg? Hur kan jag vara så egotrippad att jag får det att låta som om jag är universums mittpunkt? Well, newsflash: DETTA ÄR MIN BLOGG
Alltså, jag vet inte vad det är folk nuförtiden, men de verkar tro att en blogg är en ersättare för dagens nyheter eller liknande.. men hallå? Nej nej nej. Det är så långt ifrån en nyhetskälla som det bara kan bli! Eller ja, nyhetskälla från en enda privatperson? Javisst! Då jeflar är det den senaste flashen ever! Det känns ju sådär lagom uttjatat att behöva säga det gång på gång på gång att det här är MIN blogg som JAG betalar för att driva och som JAG tjänar pengar på. Här skriver JAG vad JAG tycker är roligt, sorgligt eller skrattretande och det är Du som läsare och konsument utav internets alla tjänster som väljer om Du vill läsa den eller inte. Ingen tvingar DIG. Det är ingen (förhoppningsvis) som håller en pistol mot Ditt huvud och kräver att Du ska läsa MIN blogg. Eller?

Men detta med att föra med osanningar till höger och vänster...kom igen! Har vi inte kommit längre? Jag skulle aldrig, what so ever, irl eller i cyberspace skada mina barn eller dem jag älskar. Det är mer så att det är människor runtomkring mig som väljer att tolka det jag skriver till sitt egna påhitt. Jag kan inte styra över hur ens uppfattningsförmåga är, om den lika med noll eller är i utveckligsstadiet, om Du lider av en psykisk störning eller vad det nu än må vara, så ber jag Dig som läsare att sluta upp med det - ta inte mina ord och formulera om dem till dina egna och få mig att se dum ut - för det är det sista jag är: DUM. Det bästa Du som läsare kan göra är ju faktiskt att dela vidare min länk till andra (så slipper vi det här med att återkoppla, glömma relevanta fraser och misstolkningar) så kan ju faktiskt folk,  som du så gärna vill berätta om mig för, läsa själva och skaffa sig en egen uppfattning. Men då får du ju också tänka på att inte lägga orden i munnen på dem. 😊

Så, kära Ni...ja, vad ska jag säga? Jag tycker det är ögonbrynshöjande att en ens kan och orkar hålla på. 😉

På återseende! Pösselipöss!! 😘

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Men nu hoppas jag att detta är ett stort jävla skämt! Men antar att du är helt seriös nu, vad i helvete är det för fel På denna hen????? Hur kan man ens gå omkring och säga dessa saker???? Man undrar ju hur gammal hem är, tippar på max 10 år:)
Mamaizon
Mamaizon,
Fullt seriously ;-) Skrattretande hur folk orkar hålla på...
nouw.com/mamaizon