En frågeställning till mina läsare

Hej kära Ni!
Jag ska inte bli långrandig, men måste få fråga en sak;
- Jag har nyligen blivit informerad om att jag har agerat kränkande och att jag har hängt ut Jr här i bloggen och undrar nu om Ni, som läsare och följare utav denna blogg, uppfattat detta illdåd?
Om Ni känner att detta stämmer, tveka inte! - Snälla, skriv det till mig, citera gärna och länka i vilket inlägg det gäller.

Jag kan inte i min vildaste fantasi ens tänka mig att jag skulle kunna skriva något kränkande om någon som jag älskar till månen och tillbaka, men OM detta har skett, alla uppfattar vi saker olika, så vore det ju bra om jag får reda på vad exakt det är jag skrivit så att jag kan formulera om mig eller faktiskt försvara mig i denna usla handling som jag påstås ha utfärdat.

Tack på förhand!

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Vem har påstått nå sånt? Jag har följt din blogg ett bra tag och kan säga att jag inte läst nåt sånt
Mamaizon
Mamaizon,
Frågan är inte vem som påstår något sådant, det är ett faktum. Detta är vad som sägs att jag gör.
nouw.com/mamaizon
Guest
,
Följer ju också din blogg slaviskt och följer dig även på fejjan och kan helt ärligt inte hitta något som kränker eller hänger ut någon på något av ställena. Fortsätt i samma anda du. Du förgyller iaf min vardag. Kram
Mamaizon
Mamaizon,
Tusen tack! Nu gjorde du min dag <3
nouw.com/mamaizon
Guest
,
Det låter jätte konstigt har inte läst något sånt och brukar läsa regelbundet!!
Mamaizon
Mamaizon,
Lite lustigt att Ni som läser "relativt" regelbundet ej ramlat över det som jag nu påstås skriva... Jag kan ju då inte heller finna ett inlägg där detta ska ha förekommit. Så vi får väl hålla tummarna att den eller de som VET att jag gjort detta citerar och länkar inläggen där det förekommer så att jag kan få stå till svars för mina handlingar.
nouw.com/mamaizon
Guest
,
Jag skulle ocksåvilja läsa dom inläggen
Guest
,
Jag med!!!!!
Mamaizon
Mamaizon,
Ja, ni är inte ensamma kära ni
nouw.com/mamaizon
Guest
,
jag tar avsaknaden av sådana citat och länkar som en ganska tydlig hint om att det inte går att konkretisera anklagelsen eftersom att den likt mycket annat som är taget rätt ur luften har varit i kontakt med skatskit. bokstavligt och bildligt, hur mn nu själv väljer att se på det. PUSS
Mamaizon
Mamaizon,
Men duuu då! <3 TACK för ett gott skratt! ^^,
nouw.com/mamaizon
Guest
,
Har inte läst något sådant i din blogg. Det är snarare tvärtom, fullt med kärlek till båda barnen! Stå på dig ♥
Mamaizon
Mamaizon,
Tack Johanna <3. Jag ska göra mitt bästa!
nouw.com/mamaizon
Guest
,
Om du nu påstås ha gjorde detta tycker ju jag att det är väldigt konstigt att du inte fått någon så kalad återkoppling, eller är det bara jag?
Mamaizon
Mamaizon,
Jo, även jag tycker ju det. Rätt så grova ankanklagelser, kräver ju lite bevis också, tycker jag
nouw.com/mamaizon
Mamaizon
Mamaizon,
Om man nu ska hårddra det hela
nouw.com/mamaizon
Guest
,
Konstigt att du inte får några kommentarer från den som påstår att du skulle gjort detta!!! Har inte läst nåt kränkande,det du skriver gör du av kärlek. Fortsätt med det:)
Mamaizon
Mamaizon,
Tack Anna! Ja, det är en smula kränkande att inte få stå till svars, om vi säger så. Men men... Som tidigare kommentarer indikerar så är det ett påstående taget ur luften, annars borde ju personen vara ytterst angelägen om att bevisa mina fel och brister och ta tillfället i akt att få stå och peka med HELA handen. Tack... Ska göra mitt bästa <3
nouw.com/mamaizon