En mus i lungorna?

Hey peaches....

Hmm...det var visst ett tag sedan jag bloggade (har jag fått höra) och det stämmer ju till punkt och pricka...

Har liksom inte redigt känt mig så värst motiverad på senaste. Det har hänt lite FÖR MYCKET för att jag inte ska kunna blogga om vardagen utan att komma in på ämnet.. men nu så har jag bestämt mig för att göra ett försök.

Igår blev det ett akut besök hos familjeläkaren. Där konstaterades det att jag har ett bi-ljud, ett så kallat pip-ljud vid in- och utandning och självklart satt jag där och skrattade lite för mig själv när jag tänkte på att det fanns en mus i lungorna...😝 Men läkaren konstaterade att det inte var någon mus och att det är bra att jag kom in igår, så att jag inte gått och dragit mer på det, då hade det slutat i lunginflammation.
- 5 veckor är lite väl att gå och dra med hosta och förkylningar som inte ger med sig ordentligt - men Ni vet ju hur jag är?! Hahahaa Saker och ting ska ju ramla av innan jag tar mig till en doktor... men sagt och gjort, nu har jag varit där och det kostade mig skjortan och halva brallorna! Fick en kortison-inhalator som jag nu ska inhalera 4ggr./dag i 7-10 dagar och sedan trappa ner och eventuellt öka vid behov. Så tack för den! "Förebyggande för astma" står det på beskrivningen... läkaren tror att det kan vara en kombination av en förkylning och astma/allergi som gör att jag blivit så pass dålig på senaste... För jag har ju varit "bättre" när det varit sämre väder ute....? Sen så fick jag Cocilana - The dope! - hostdämpande med morfin. Morfinet är för att jag hostat sönder muskulaturen kring bröstkorgen...Grattis! Full pott!

Så ser mitt liv ut just NU. Piggelin om vartannat, sen är en däckad i nästa sekund. Bra där 👍

Ikväll blir det jobb.... hur jag nu ska orka.... men vem har råd att vara sjuk? Inte jag med tanke på att medicinen kostade närmare 1000:- , så lär jag ju gå ut och sälja stjärt för att detta ska gå ihop... Goddammit! 😡

Jeje... På återseende, kära Ni! Pösselipöss! 😘

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

mikaelahofvander
,
vi kommer få dig att orka jääänett <3<3