Ett digitalt test

Jag kunde inte riktigt släppa det där med tanken på att det kanske fanns en smula chans att jag inte alls var så långt gången som de sagt hos MVC och att jag inte alls har fått ett utomkveds...Så idag gick min man till apoteket och köpte ett digitalt test till mig.

- Alla säger åt mig att aldrig sluta hoppas. Det är just det jag gör. Hoppas.💓

Det tog ju inte så lång tid innan "gravid" syntes i rutan... Sen kom veckorna... 2-3 betyder alltså att jag är i vecka 4-5, vilket i sig skulle kunna stämma om man ser till de små sakerna som leder till helheten: med tanke på blodprovets HCG och vid vidare eftertanke så KAN det KANSKE finnas en smula chans att jag faktiskt inte alls har ett utomkveds, utan är bara väldigt tidig i min graviditet och att det är därför som sköterskan inte kunde hitta någon som flyttat in i mitt Hotell...än.
Jag vet ju på ett ungefär när allt hände och snabbt räknat så är det inte helt omöjligt att det stämmer... 

10/1 BM 
11/1 Test: negativt
15/1 Test: svagt plus

28/1 Test: svagt plus, VUL visar inget & HCG-blodprov: 1550

Förstå mig rätt, jag kanske har oddsen emot mig men jag tänker inte ge upp. Inte än.
Jag har läst massor med olika inlägg från både privatpersoner och doktorer/sköterskor... jag är påläst om både utomkveds och fall där det varit så att veckorna inte stämt överens med verkligheten och där det faktiskt blivit en solskenssaga med ett lyckligt slut...

-Får jag leva på hoppet?
Kan jag ha sån tur?

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Åh hjärtat♥♥♥
Mamaizon
Mamaizon,