☀ Färdig för picknick? ⛱

Ja, #theoriginaltwins är alltid redo med @twistshakebaby praktiska produkter! 👍🏻
____________________________________________

🌺Twistshake’s nya underlägg- och tallriks-serie är framtagen för att förenkla tiden ni spenderar vid matbordet. Fäst din tallrik på mattan med ett enkelt klick. Det smarta CLICK-MAT underlägget fäster sig mot bordet som gör tallriken nästintill omöjligt att flytta när den fästs.
Det smarta locket, som medföljer varje tallrik, förvandlar tallriken till en praktisk matlåda för förvaring eller på utflykten. Har du två eller fler tallrikar går de också att stapla tack vare den smarta innovationen TWISTCLICK. Formen på tallrikarna är framtagen för att passa perfekt med Twistshake’s bestickserier.
____________________________________________
🌺Twistshake nappflaska är perfekt att använda i kombination med amning. I varje nappflaska ingår en praktisk behållare och ett mixernät. Det unika systemet TwistFlow motverkar kolik och bidrar till ett jämt flöde. Flaskan har en bred hals som gör den lätt att rengöra, samt en greppvänlig design med tjock plast som håller värmen.
__________________________________________
🛍 Med min personliga rabattkod:☆mamaizon☆
 sparar du 20% på hela pastell sortimentet och även den ytterst limiterade pärlemo kollektionen!
🛍️ Med samma kod får ni även 60%* på de ALLRA sista neon produkter och neon paketen.
🔗 I samarbete med Twistshake, #twistshake och @twistshakebaby.
🔗 Direktlänk till shop – twistshake.com
*rabatten gäller ordinarie pris
__________________________________________

#isamarbetemed #viföräldrar #vimedbarn #enäggstvillingar #baby #bebisar #blogg #prematur #premature #livetmedbarn #mammalivet #mammaledig #föräldraledig #twistshake #twins #twinmom #momtobe #blivandemamma #twinsofSweden

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer