Fartfylld, glädjefylld och solig dag

Go'kväll peaches 💞

Nu har jag ÄNTLIGEN landat i sängen efter en minst sagt AWESOME dag 💕

"Något" lång dag, men samtidigt skön. 👍😄

Blev ju till att lämna allt och alla på sin plats, hem, städa, fixa och dona. Möte, sen hämta allt och alla, fortsätta med alla bestyr innan jobbet kallade...✌

-Har jag sagt tidigare att jag är en person med många järn i elden? 😉

Well, that's the way I like it, aha aha 🎶😂

Så, imorgon blir det till att gå upp före tuppen... ja, i princip göra allt som på 🔂 repeat 🔂

Fröken Uhr ringer 06:30
Upp, fixa sig, klä barnen, utfodra de små åbäkena (och mig själv), få mannen att göra det han bör innan det är dags att klä på sig ytterkläderna, ta med både skrapa och vantar för att troligtvis skrapa rutorna på min lilla, gröna skruttibangbang.
Lämna sonen på skolan, till absolut senast 8:10, sen köra mannen till jobbet (som han egentligen inte börjar förrän kl.10, men jag anser det som väldigt ONÖDIGT att behöva åka först hemifrån till gryta, sedan hem för att sedan åka till Erikslund) och sedan hem, parkera, ta pick och pack och unge, gå hem en snabbis för att sedan göra om hela proceduren med kläder av/kläder på, för att sedan gå till dagis till kl.10, för att sedan gå hem, fixa matlåda och sedan bege mig själv till jobbet och jobba till kl.22 (drar bergis ut på tiden) för att sedan landa i sängen till en sådär kl. 23 (som tidigast)

Och tro för guds skull inte att jag får en sovmorgon bara för att dottern sover borta onsdag till torsdag, nej nej. 😴

Upp med tuppen på torsdag, skjutsa mannen, hämta dottern, handla och laga matlådor till förbannelse för att sedan ta tag ytterligare en dag med tvätten och allt som hör hushållet till. 👍😄🙌

😲🔫

Ibland... Ja, då vore det skönt med lite ledigt...  eller åtminstone en snooze-knapp... eller två...

Men det är dumt att klaga...

Så bara för att, så ska jag ta-mig-fan ta mig en surf ut i cyberrymden och slökolla lite bloggar och instagram innan det är dags att dra några välförtjänta Redwoods innan fröken Uhr ringer sådär ohyggligt jävla tidigt imorgon bitti igen.

På återseende! Pösselipöss!! 😘

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer