Fortsatt besvikelse...Inga pengar från Nattstad

 Ja, jag verkar inte komma så långt med detta ärende angående min utbetalning från Nattstad. 
Trots att jag har bildbevis så fortsätter argumentet om att jag inte ska få min utbetalning förrän efter den 25:e februari.
Logik? Nej. Noll.

Jag sitter liksom med en bild framför mig...? (bild)👇Bilden är screenshottad den 18/11-13 och vad säger den? Jooo att jag tjänat över 500:- och ska då ha min utbetalning efter den 25:e, och trots detta så hade jag överseende med julledigheter osv. och var inte på dem på direkten - men nu då så ska jag få vänta till den sista februari... när jag glatt har suttit och väntat i 2 månader redan...känner ni logiken?

Say what? 

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

TeleJack
TeleJack,
När du kommit upp över 500kr (måste vara INNAN sista dagen i månaden) så brukar vi sätta in pengarna månaden efter den 25.e. Hade du MER än 500kr (bruttolön!) så skall pengarna komma in 25:e januari. Vad jag ser på din skärmdump är över 500kr (502) men vilket datum kom du upp i det..? I några enstaka fall har det ibland dröjt nån månad extra men vi betalar alltid ut lönerna som vi skall - förutsatt att man inte fuskat med trafiken såklart.
nouw.com/telejack
TeleJack
TeleJack,
mer än 500kr innan 1:a januari = lön 25:e januari
nouw.com/telejack
Mamaizon
Mamaizon,
18/11 var jag ÖVER 500:-
nouw.com/mamaizon
TeleJack
TeleJack,
Fick svar av löneansvarig - det berodde tydligen på att värvade bloggare inte hade kommit med i vårt system. (36kr) vilket gjorde att du hamnade precis under. Detta är dock fixat så nu skall du få din lön vid nästa utbetalning.
nouw.com/telejack