Fredags självis

Hey peaches!
Idag är det fredag, är det någon mer än jag som tycker att veckan har gått fort??

Idag ska jag iallafall tillbaka till sjukgymnasten och få ny tejp på foten. Igår åkte den av, tog det lugnt (enligt ordination) och bara var och mös med min underbara prinsessa.

Läkaren ringde i onsdags och provresultatet visade ingen gikt men något förhöjd "nisse"- inflammation så kryckorna hänger med ett par dagar till men vill det sig illa pratar vi om veckor... fan... träningen har legat på is... det enda som funkar är vardagsmotion och cykling, så får köra på det. 800g kvar till invägning nästa vecka och jag vågar påstå att jag kommer kamma hem högsta vinsten. Tant Röd är på besök, så om någon dag borde min vätskefyllda kropp vara "som vanligt" igen.
Sen fick jag ett skrattretande besked under konsultationen hos läkaren. Han var tydligen en av de få inskränkta läkare som inte tror på diagnosen fibromyalgi så han rekommenderar antidepressiva läkemedel och KBT. Ja, ni läste rätt.
Ni som känner mig sitter nog just i detta nu och skrattar 😁 Och ja, det gör jag med. Men okej. Fine. Remissen är skickad till Psykologen och jag får väl ge det en chans, även om jag vet vad jag kommer att få höra. Får jag frågan "vad gör du här?" så kommer jag seriöst att kissa på mig av skratt. Så till alla er som kallat mig för ett psyk, ja , snart har jag det på papper! 😁 Skämt åsido.
Vi får väl se vad som händer...

Så innan det är dags att bege sig ut i regnet på cykeln så ska jag ta mig en välförtjänt Celsius och bodyboosta mig lite.

Hoppas Ni får en AWESOME HELG!

På återseende! Pösselipöss!! 😘

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer