GLUTEN- & LAKTOSFRIA BANANPANNKAKOR


Pannkakor med blåbär

Det här är ett underbart gott och lite nyttigare alternativ av pannkakor inspirerade av de fluffiga amerikanska pannkakorna. Pannkakorna är gluten- och laktosfria så att hela familjen ska kunna njuta oavsett intoleranser och allergier.

Ingredienser till ca 4 små pannkakor

8 ägg

2 bananer

6-8 msk kokosmjölk eller mandelmjölk

4 msk kokosmjöl

1 tsk bakpulver

Kokosolja att steka i

Gör så här:

Lägg samtliga ingredienser i en matberedare alternativt använd en stavmixer. Mixa tills du har en jämn smet. Stek sedan dina pannkakor på låg värme i cirka 2-3 min på varje sida. Servera med färsk frukt och bär.

Toppingtips!

Toppa pannkakorna med smaskig kalori- och fettfri pannkakssirap från Walden Farms för att få den rätta amerikanska känslan.

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg