GLUTEN- & LAKTOSFRIA BANANPANNKAKOR
Det här är ett underbart gott och lite nyttigare alternativ av pannkakor inspirerade av de fluffiga amerikanska pannkakorna. Pannkakorna är gluten- och laktosfria så att hela familjen ska kunna njuta oavsett intoleranser och allergier.
Ingredienser till ca 4 små pannkakor
8 ägg
2 bananer
6-8 msk kokosmjölk eller mandelmjölk
4 msk kokosmjöl
1 tsk bakpulver
Kokosolja att steka i
Gör så här:
Lägg samtliga ingredienser i en matberedare alternativt använd en stavmixer. Mixa tills du har en jämn smet. Stek sedan dina pannkakor på låg värme i cirka 2-3 min på varje sida. Servera med färsk frukt och bär.
Toppingtips!
Toppa pannkakorna med smaskig kalori- och fettfri pannkakssirap från Walden Farms för att få den rätta amerikanska känslan.
Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!