Honungsglacerad kycklingfilé

Ikväll bjöd jag mig själv på en utav mina mest lyckade rätter ^^,

500g kycklingfilé
50g nötmix
chili-flakes
flytande honung
olivolja
naturell keso

Lägg kycklingen i en ugnssäker form, ringla på lite olivolja över kycklingen, krydda med chili-flakes (efter egen smak), häll på nötmixen (denna gång använde jag en mix av jordnötter, paranötter, mandel och cashewnötter) och ringla sedan flytande honung över alltihopa och ställ sedan in allt i ugnen på 200grader i ca 30 minuter (beroende på kycklingens tjocklek). Servera med en väl kyld naturell keso.

MUMS!

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Fasen vad gott det ser ut! Synd bara att man är sjukt allergisk mot nötter 😉
Mamaizon
Mamaizon,
Nej va synd :( Det var sjukt gott!
nouw.com/mamaizon