Hotell KirurgKliniken

Jahapp... ultraljudet visade inget men doktorn sa att det berodde på vem som utförde undersökningen... Eh, okej?... Skrämmande!!
Så imorgon blir det en konsultering med resten utav läkarteamet och då ska de gå igenom min kilometerlånga journal. Frågan löd "VARFÖR man inte opererat gallan på mig tidigare". Ja, det har ju sina skäl. Låg inne december-10 -februari-11, till och från, utan att de riktigt visste vad felet var... men när de väl lokaliserat problemet ville de inte operera mig då jag mitt upp i allt lyckats bli gravid på en utav permissionerna. Ibland alltså... jag och min (o)tur.
Så när min lilla ögonsten kom gjordes ingen operation då jag var i alldeles för dåligt skick. När läkningsprocessen var över så var jag "frisk" och läkaren valde att inte skära i mig. Hon ville inte heller göra ett ingrepp då jag var en tjockis och löpte för STOR risk för komplikationer. Vilket jag förstår. MEN! det finns dem som är betydligt större än mig som läggs på operationsbordet...dagligen.

Well, Vi får se vad som händer och sker imorgon. Nu har jag i varje fall gått börja dricka flytande föda. Inte mig emot! Friggs smoothie, självklart! (tur man har både frukost, lunch och middag med sig i väskan) sen blir det till att fasta igen från midnatt. Känns som om jag kommer att överleva, trots smärtan! Morfin=mår fin't <3
Blir även ny medicin, oxynorm (välbekant)

Nähe... dags att umgås sista timmen med bästa @Näädie som har varit här hela dagen vid min sida <3

På återseende! Pösselipöss!

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar