Kromosomanalys - provsvaret

Redan den 25:e mars fick jag provsvaret ifrån Kvinnoklinikens specialist.
-Varför jag inte har skrivit något om det, är nog för att jag varit tvungen att bearbeta provsvaret lite innan... 

"Hej Jeanette! Det har kommit svar på kromosomanalys som tagits på dig och din partner, som en del i vår utredning på grund av upprepade missfall. Det visar normal kromosomuppsättning på både dig och din partner."

- Förstår Ni hur skööönt detta känns?! 😍

Känslan är ofattbar. Det är INGET fel på våra kromosomer. 
Men samtidigt, varför blir det då bara missfall? 😥
Vi vill ju så gärna ha ett litet syskon...

Nu ska Ni inte tro att jag är missnöjd med det jag har, tvärt om! Jag är så otroligt glad att jag har min underbara prinsessa, utan henne hade jag aldrig klarat detta. Och det står jag för. 
Tankarna har varit många, och väldigt mörka de 4 senaste gångerna... men den 5:e, då hade jag bestämt mig för att inte låta missfallet dra ner mig i träsket utan att ta det som det var och prata öppet och ärligt om hur jag kände och mådde - det hjälpte mig nåt så oerhört mycket. Jag kanske inbillar mig, som i en del av processen, att det kanske inte var meningen denna gången heller... men någon gång ÄR det min tur och då ska jag njuta, även om hjärnspökerna sätter griller i huvudet på mig. 

Vem vet? Det kanske finns någon universell plan över hur mitt liv ska se ut och det har helt enkelt inte varit meningen, inte än.
Jag kanske ska lyckas fixa allt jag planerat INNAN ett litet mirakel joinar oss och våran familj. Körkortet är ju ett måste, hur som haver. Och när det väl är fixat - ja, då finns det bara möjligheter med allt!

Många har sagt att de tycker eller finner det fascinerande hur jag kan ta allt så jävla lätt. Men snälla rara, det är inte lätt. Inte någonstans. Men jag kan inte tillåta mig själv att tycka synd om mig själv och bara tänka på mig själv. Jag har en familj att tänka på. Jag har ett liv. Jag tillåter mig att vara ledsen och jag söker tröst hos dem jag håller kär, det räcker för mig för att orka leva vidare och klara av allt som hör till vardagen och alla dess måsten. Jag är inte ensam i det här och det är jag oerhört tacksam över.

Så ett STORT tack till alla Er, mina underbara peaches, som ställt upp och lånat en axel att gråta ut mot och öron som lyssnat.
-Nu blickar vi framåt och ser ljuset i horisonten.💓

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Underbara nyheter
Mamaizon
Mamaizon,
Ja, verkligen! *happyface*
nouw.com/mamaizon