Läkarbesöket hos Kvinnokliniken

- Idag var det alltså dag 1 på min nyupptagna utredning efter missfallet förra veckan. (mitt 5:e på 2 år)
Igår tog de ännu ett HCG och idag fick jag svaret, och 48 låg det på. Vilket är väldigt bra och betyder att jag inte har något "kvar" i kroppen... så ingen vidare utredning där inte... Så idag då så tog det ett stick i fingret, och mitt HB ligger på 151. "Väääldigt bra"sa sköterskan. 😊
Sen fick vi komma in till läkaren och vi pratade lite om vad som sas på förra mötet (självklart så var det en ny tjomme idag igen) och sedan gjorde han en undersökning samt ett VUL. Han kunde konstatera att allt såg mycket bra ut (vilket alltid känns väldigt bra att få höra, även om det handlar om ens Fifi) - Han var ju iallafall en smula skämtsam.

Sen så satte vi oss och diskuterade hur framtiden kommer att se ut nu för min del... Först och främst så skulle det tas ett blodprov på både mig och mannen för att göra en kromosomanalys och detta test kommer att ta ett par månader att utreda. När det väl är i rullning så kommer jag att få en kallelse till en specialist där det ska göras en hydrosonografi (för att se livmoderns anatomi - vätska sprutas in). 
- Så just nu måste jag ändå säga att jag är väldigt nöjd med resultatet även om det inte sagts så mycket, men det är iallafall på god väg till att ge mig svaren jag söker. 

Känslan att bli tagen på allvar ❤

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest,
<3 Härligt att allt är i rullning!
mybabydolls.blogg.se
Mamaizon
Mamaizon,
Ja, det känns fantastiskt bra även om det är oerhört jobbigt och man kämpar varje dag.med att hålla humöret uppe
nouw.com/mamaizon