Medicinsk Akut Vårds Avdelning (MAVA)

Go'kväll raringar! 

Idag blev det en blandad kompott av nästintill ingenting. Kroppen är inte riktigt som den ska. Svimfärdig i tid och otid, småfebrig och allmänt loj. Hinner knappt sätta mig så måste jag gå på toaletten. Mindre kul. Ont i ryggen, svanken och ischias, magen och stockarna. Ja, jag vet att jag klagar en del och jag vet att det kunde vara så mycket värre... Jag vet.😁 Men jag kan inte rå för det... 

Jag har iallafall varit i kontakt med 1177 (eftersom att vissa utav mina vänner varit så oroliga för mig och det ska de ju inte behöva vara ) och kan nu stilla allas oro med art det är "fullt normalt" och jag behöver inte vara orolig. Får jag ont är det Alvedon som gäller, förutsatt att jag inte får hög feber, då måste jag åka in. Jo, jag tackar ja.

Inte direkt någon nyhet där inte... Jag ä la ingen rookie heller! 😖

Idag tog jag å mamma oss en tripp till Nona som åkte in akut igår pga blåsljud i lungorna, troligtvis påbörjan på lunginflammation. Igen. 

- Är det inte det ena så är det det andra. 

Nu ska jag försöka ta och dra några Redwoods och finna lugnet och ron innan morgondagen gryr och vi blir fullskaliga igen. 

Uschusch, känner mig inte alls upplagd för helgen... Ingenting är roligt just nu. 😓

På återseende! Pösselipöss!! 😘

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Dominic
Dominic,
Stackars finaste du, hoppas verkligen du blir frisk snart <3 Har dig i mina tankar och böner. Tänker på dig och krya på dig <3 Skickar STORA styrke kramar till dig finaste <3 Xx
Mamaizon
Mamaizon,
Du är väl för gó!! ^^, Tack så jättemycket, raring <3 gör mitt bästa!
nouw.com/mamaizon