Multitasking mommy

Livet är bra härligt ibland.

Idag har det blivit en hel del städat här hemma samt att mamma (läs jag) har hunnit med att umgås med familjen samtidigt. Och inte nog med det så blev det att förbereda söndagssteken. Förstekning och sedan in i ugnen på 2,5 h och under tiden fixa med tillbehören, fullkornsris, babyspenat-sallad samt en hemmagjord sås. Men eftersom att jag är så frikkin' awesome så passade jag även på att bleka duschdraperiet då det blivit missfärgat efter att jag (och väninnorna) färgat håret, tvättade 4 maskiner, hängt den tvätten, organiserat i allas sovrum samt våttorkat alla rummen! Och eftersom att jag är lätt världsbäst så hann jag även med att träna under hela processen. Dansmoves under hela dagen PLUS att jag slog på stort och körde 120st squats. Jo jag tackar ja! Det gick ju som på räls och lagom tills dess att maten var klar för servering.
UTSÖKT!, i vanlig ordning... alla moffade i sig, så till efterrätt fick barnen varsin glasspinne - å wipps! så sitter de nu i badet efter att ha grisat ner sig både efter maten och när de var ute i skogen med pappsen och busade.

Små grisar, de é vad de är! *s*


Ungsstekt ytterfilé med purjolök, serverades med fullkornsris, hemmagjord sås och svartvinbärsgelé, samt en babyspenat-sallad toppat med en hemmagjord vinigrett.

Så just nu avnjuter jag lite hederlig gammal rock'n'roll i from av Elvis och Roy'an i väntan på att barnen badat klart.
Sen får det nog allt bli lite mys i soffan innan läggdags! ^^,

En FET träningsvärk kommer nu smygandes <3 you just got to love it! <3


På återseende! Pösselipöss!

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar