Om ombytta roller i en våldtäkt: Vad hade han på sig då?

Godmorgon!

Jag läste precis ett inlägg som jag såg att en vän länkat vidare och blev genast nyfiken på vad det var mina ögon skådade... Jag ångrar inte en sekund att jag tog mig titten....
- Det väcker många känslor, minnen.
En kväljande känsla.


-Jag tycker Du borde borde läsa inlägget.


"Om ombytta roller i en våldtäkt: Vad hade han på sig då?"
http://brunetten.se/2014/01/08/om-ombytta-roller-i-valdtakt-vad-hade-han-pa-sig-da/

Ett våldtäktsoffer söker upp sin attackerare och tänder eld på honom.

”Hade han en fleecejacka på sig?! Då är det hans eget fel eftersom han var klädd i så lättantändligt material. Han bad ju nästan om att någon skulle sätta eld på honom.”

”Om han inte ville att någon skulle sätta eld på honom så kanske han skulle ha stannat inomhus.”

”Han var förmodligen full också. Att dricka alkohol ökar alltid risken att någon ska vilja sätta eld på dig.”

”Det är ju ändå en inbyggd drift hos kvinnor att vilja tända fyr på män. Vissa har bara svårt att kontrollera sina impulser.”

”Vadå, stod han bara där i elden och var helt paralyserad? Vill man inte bli uppeldad så måste man ju göra mer motstånd och visa tydligt att man inte vill. Säga nej mer än 30-40 gånger, minst.”

”Varför stannade han inte, slängde sig på marken och rullade runt? Det vet ju alla att man ska göra om någon försöker tända eld på en. Om han inte rullade runt måste det betyda att han lite undermedvetet kanske VILLE bli uppeldad. Då är det ju ändå mest hans eget fel.”

”Polisen fick in vittnesuppgifter om att mannen tidigare samma dag hade köpt en tändare. Det är ju mycket troligt att han tände eld på sig själv och sedan ljög om det. Så himla typiskt!”

”Han kunde ju bara slappnat av och njutit av det istället för att kämpa emot. Det är ju trots allt rätt mysigt att brinna lite om man bara slutar göra motstånd och hänger med i svängarna. Det är ju över ganska snabbt.”

”Vi måste börja utbilda ungdomar att använda icke-brandfarliga kläder och att alltid bära med sig en brandsläckare ÖVERALLT. För deras egen säkerhet!”


Dela gärna vidare! Vi måste tillsammans se till att frågan ”Men vad hade hon på sig då?” aldrig mer ställs i våldtäktsdebatten.

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer