Onsdag: Snabba kalkonpastan

Spar tid genom att "fuska" lite med halvfabrikat. Enkelt och gott!

420 kcal/portion - P31% - F28% - K41%

2 portioner

Ingredienser

80 g fiberspagetti, ev. glutenfri

200 g strimlad kalkonfilé

½ msk olja

½ skivad gul lök

1 skivad morot

½ strimlad paprika

1½ dl karibisk soppa (Kelda)

10 svarta oliver

6 cornichons

salt och peppar

Servera med: blandad sallad

Psst: Kalkonköttet kan bytas mot kycklingfilé.

Gör så här

Koka pastan. Bryn kalkonstrimlorna runt om i olja. Låt lök, morot och paprika fräsa med någon minut. Häll på soppan, koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. Blanda ner oliver och gurkor och smaka av.

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg