Otippad vänskap

Idag är det exakt två år sedan jag träffade denna fantastiska kvinna <3 Hon har förgyllt mitt liv till bredden och vem hade tippat på det? Inte speciellt många med tanke på hur det såg ut då...

- Nadja var då vän med min gubbes x och hatade mig och alla i min närhet, på grund av vad hon hade fått höra om oss, saker vi utsatt hennes väninna, dennes son och vänner för.
- Hon hade inte ens spottat på mig om jag stod i brand...

Så en dag, för exakt två år sedan möttes vi på en gemensam väns dotters födelsedag och då la Nadja upp korten på bordet, ställde mig mot väggen och krävde svar på tal.

- Jag är såååå oerhört tacksam att hon gjorde det! (ÄNTLIGEN någon som gjorde det rätta.)

Hon fick svar på tal och även om hon kunde ha valt att inte tro på mig och min historia, utan att tro på sin så kallade väninna och hennes hemska och bisarra historia om vilka hemska människor jag och min man var, så gjorde hon det. Hon valde MIG!

- Jag är ingen oärlig person och när jag väl får chansen att berätta sanningen om vad jag, min man, vänner och familj fått utstå under så många år, då tar jag fan-i-mig chansen, då får det bära eller brista! Det finns alltid två (eller flera) versioner på hur saker och ting gått till, men med fakta på hand och ett "shit!, det låter ju helt otroligt!"- så kanske man borde ifrågasätta mer och inte bara acceptera och sprida skit.
- Tänk bara...

Den här gången bar det och se så långt vi kommit tillsammans, starkare än någonsin! <3 Jag är så oerhört glad att jag faktisk gick på det där kalaset på 2 år sedan och inte fegade ur <3 Tack för att du klev fram och ifrågasätte mig!
-Du är det BÄSTA som hänt mig!

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Va fint ♥