Påsk och influensa

Go'kväll peaches 💞

Jaha...söndag kväll och här sitter jag.
Det har varit ett par väldigt tunga dagar och än är de inte över... Även om dagen idag var hur fantastisk som helst så gav det ett par smärre bakslag. Igen.
Har legat sedan vi kom hem från landet och familjemiddagen...
Ett steg framåt, två steg bakåt...
Än ger sig inte influensan. Nu är det dusterna efter som nalkas.
Feber. Frossa. Huvudvärk. Och hosta.
Har snart, om inte redan imorgon, druckit upp en hel flaska med hostmedicin. Det är tungt. Jag hoppades så innerligt att det skulle vara bättre nu så att jag kunde gå tillbaka till jobbet på tisdag...  Fan... Den här kommande veckan har jag verkligen sett fram emot... Men det tycks som om "livet" planerat något helt annat för mig.
Idag känner jag mig verkligen som en krympling. Nackspärr från helvetet. Ont. Det gör så förbannat ont. Trots smärtstillande och liniment så har det inte gett med sig, inte ens när mamma gav mig massage...
Kul. Men jag har iallafall gjort mitt bästa. Jag har varit mamma. Jag har varit dotter. Syster. Svägerska och vän. Men ikväll när jag skulle vara hustru så gav jag upp. Smärtan tog över. Febern. Frossan. Ja, allt fick mig att helt enkelt säcka ihop. Och nu när nästäppan slog till igen så kände jag mig så otroligt orkeslös. Jag är trött, men kan inte sova. Jag gissar på att allt spelar kroppen ett spratt. Huvudet gör ju inte saken bättre heller... Jag vill ju så gärna, men det går bara inte.
Jag vill så gärna vara i mitt esse, mitt bästa jag, göra det jag älskar och samtidigt ha så mycket energi över så att allt annat också fixar sig... Men nej... Det går bara inte.
Imorgon är en ny dag. Jag ska göra mitt yttersta, mitt bästa för att min dotter ska få en så händelserik och tillfredsställande dag som möjligt och samtidigt mitt yttersta för att bli frisk. Men jag kan lova dig, att det är fan inte lätt.

På återseende.

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer