Peptalk, motivation och glädje

Hey peaches!
Nyss hemkommen efter en sväng på gymmet och samtal hos sjukgymnasten.

Idag fick jag träffa en annan sjukgymnast då min ordinarie är på semester...
Hur det var?
Alltså... jag vet inte vart jag ska börja om jag ska vara helt ärlig, vilket jag alltid är...så.... helt awesome!!! Jag tror jag är kär. Nejdå... men det var alldeles fantastiskt!!
- Vilken underbar människa!
Hon lyssnade, tog in, analyserade och gav mig den bästa feedbacken ever!!
Just nu är jag sååå sjukt lyrisk att orden inte ens räcker till!!!

Från att prata om hur jag mår till att få tips och råd om kost och träning till att bestämma att jag ska kika upp några gym nu under sommaren och i höst ska hon och jag besöka gymmet tillsammans för en genomgång av de maskiner som är bra för mig och vilka som kan hjälpa mig att bygga muskler kring mina problemområden, t.ex lårmuskeln.

Jag ville nästan gråta när hon sa hur jag inspirerar och motiverar, att hon helst av allt skulle vilja se mig som instruktör på t.ex ett friskispass! - Förstå vilken boost jag fick... kanske inte är så konstigt att jag typ vill grina av lycka...??

Fantastiska, underbara F. Du gjorde min dag!! Tack!! 😍 💪 ✌ 👍

Så efter en och en halv timmes "konsultation" (förstå att hon satt med mig EN timme mer än inbokat) blev det ett skönt pass på gymmet... Slog tiden från i måndags på crosstrainern och lyckades slå mitt personbästa på benpressen, 120 kg 15x3 💖💞💕💪💣

Tack å bock!!

På återseende! Pösselipöss!! 😘

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer