Pole Poison @ Stammrein

På helgens Stammrein-gig var det två tjejer som uppträdde på scenen - och jag blev mäkta imponerad utav deras fysik och, för mig, våghalsiga moves.

<

Blev du också sugen? Ja, jag skulle lätt vilja lära mig några moves - men lär kirra körkortet först!
Men för Er andra, ta en titt här nedanför ^^,


"Hitta din väg till stärkt självförtroende, tonade muskler, sensualism och bättre hälsa. Resan börjar HÄR"
Ny kursstartPole Dance Nybörjare, måndagar, start 2/9!
 

 

KURSER

1Stärk din självkänsla och tona dina muskler. Pole dance är ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att bryta dig loss från de föråldrade reglerna om hur du bör vara för att passa in!

 

MÖHIPPOR & GRUPPER

2Ta med den blivande bruden på en pole dance-klass där ni får chans att dansa och ha utomordentligt roligt tillsammans. Boka en klass för att fira väninnans födelsedag, kick-off med nätverket eller varför inte din egen befordran!

 

PRIVATLEKTIONER
3Fullspäckat schema, bara i stan över dagen? Du kan alltid boka in en privatlektion på en tid som passar dig. Klassen kan utformas efter dina personliga önskemål och fungerar utmärkt som ett komplement till Dinali Centers 8-veckorskurser!

 

PROVA PÅ-KLASSER

4Här har du chans att under en timme få ett smakprov av Dinalis Pole Dance I. Vi går igenom en sensuell uppvärmning och pole trick. Klasserna avslutas alltid med en demo från någon av våra duktiga instruktörer!

 

 

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Snacka om styrka:) Skulle vara skoj o pröva..
Mamaizon
Mamaizon,
Eller hur?! :P
nouw.com/mamaizon
Guest
,
Supersnygga bilder!!!