Problemet är inte att jag har tvillingar

Hej raringar ♡
Idag var vi som sagt hos BVC...
Men något som jag blir oerhört bestört över är:
1. Vagn förbud
Hur fan tänkte dem när de satte vagn förbud på BVC!? Mitt enda val är då att bära båda barnen, i famnen samt skötväskan på axeln - vilket absolutely går, nu när de blivit större men ju större de blir desto mer väger de, när nöden kallar men vagnen är ett måste när jag är själv. Att sen inte få någon som helst hjälp med varken en unge eller att ens få axelremsväskan på plats när vi är på väg därifrån - då exploderar jag. Kraftigt.
2. Allting är anpassat efter ETT barn.
Dvs när jag kommer själv så har jag ingen möjlighet för avlastning, inte ens chans att lägga barnen bredvid varandra på ett lite större skötbord /skötbädd. Och jag får heller ingen hjälp att hålla i en så att jag kan tex klä av den andra för vägningen.
3. En famn, två barn
Det är inte alla gånger jag har med mig någon hjälp, dvs en vän eller familjemedlem. Ensam är fysiskt omöjligt. Inte bara för att de är två, jag är ju faktiskt kroniskt sjuk i kroppen vilket försvårar ALLT. Som idag när de skulle vaccineras - då är jag glad att jag fick med mig mormor. För jag fick ingen som helst hjälp av BVC. Två sprutor i vardera lår, hur tror Du att twinsen reagerar? Jo, med tårar stora som ballonger och med ett skrik som var så hjärtskärande att jag själv fick ont.

Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra om jag varit tvungen att vara där själv idag...
Varför försvårar de allt?
Problemet är inte att jag har tvillingar!
Problemet är att de inte tänkt på oss som två barn eller fler.
Det finns väldigt många praktiska lösningar som inte kostar skjortan och halva brallorna som är superenkla, så vem som helst kan dra nytta utav dessa.
Jag kan absolut köpa att det blir skitigt på golven om alla ska springa in och ut med skor och däck i snöslask... Men de finns ju faktiskt däckskydd, precis som till skorna. 🤯🤬😡
Så varför vagn förbud när de inte ens har en så simpel lösning som en extra famn när det krisar?

Det kan ju omöjligt "bara" vara jag som blir bestört över detta förbannade noll-tänk... Eller!? 😱

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

Saxensliv
,
Men vad dåligt ! Jag hade bytt bvc.
Saxensliv
,
Men vad dåligt ! Barnvagnsförbud var det löjligaste jag hört.. Jag hade bytt bvc. Jag har på oxbacken.. Helt underbara där. Barnvagnsparkering och våran sköterska vi har där hjälper alltid till och tar ett barn.. samma med på och avklädning. Alla mina barn här samma bvc och sköterska. Helt underbar människa ❤
MittLivMinaBeslut
MittLivMinaBeslut,

barnvagns förbud? hmm inte helt genomtänkt på ett bvc! jag har haft turen ( har inte tvilligar men syskon) och där finns det alltid hjälp med lillebror om jag ska med storebror ( väga och mäta) som görs utanför rummet och när det är lillebrors tur så sitter någon med storebror så länge och oftast ritar lite! jag är verkligen super nöjd med mitt bvc! men tycker synd om dig som inte kan få hjälp av dom om du inte kan få med dig hjälp på eget håll .. lycka till på framtida besök.

nouw.com/mittlivminabeslut
MaritSteinwandt
MaritSteinwandt,
vi har också barnvagns förbud på bvc, men hjälpsam personal. men på bumm, fick jag också bära mina två barn, bara för att inte min son lärt sig gå, ingen hjälp med andra barnet, inget, nu när min son kan gå, och river allt på motagningen eftrrsom jag håller i sydkonet så tittar de bara, istället för att hjälpa till. jag har också fibro. undra om man kan få läkar intyg så att man får ha vagn.
nouw.com/maritsteinwandt