Recept: Lax med citronsås och baconlindad sparris

Gårdagens lunch - recept på förfrågan. Enjoy!

Du behöver:
4 st laxbitar (frysdisken)
Abba's citronsås
Sparris
Bacon
Morötter
Broccoli
Kryddor (valfria)

Gör såhär:
Lägg laxen i en ugnssäker form och häll över såsen, krydda efter smak och ställ in i ugnen (följ påsens anvisningar) ca.25min.
Skala och koka morötterna. Skölj av broccolin och bryt av träd och lägg ner dem i kokande vatten.
Skölj av sparrisen och öppna baconpaketet. Ta en skiva bacon och börja linda i änden på sparrisen.
- En enkel regel är att en skiva bacon är till en sparris.
Stek sedan på medelhög värme så att baconet får en fin färg.

Serveras med en klick smör över grönsakerna och jag kryddade lite extra med Kockens egna Seafood & Fish- krydda. UTSÖKT!

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer