Shopping för under tusenlappen

Idag blev det en dag fylld med skratt och bus <3

Jag och Jévangeline åkte ( jag gick självklart - bööörn that ass!!! ) hem till @Näädie, åt lunch och betedde oss i vanlig ordning.
 

Sen blev det en tripp till affären och min lilla sessa sprang praktiskt taget HELA vägen! (Näädie proppade henne full med sötlakrits innan avfärden) men superduktiga lilla hon lyssnade självklart med båda öronen ^^,

Blev en promenad till Barnshopen där det gjordes en hel del fynd <3

Som "Tack" till mammas lilla älskling som satt så duktigt hela resan dit och under tiden i butiken så fick det bli en glass på MAX. Välförtjänt!

Det blev en hel del bus i lekställningen utanför innan det skulle bära av till Secondhandbutiken. Väl där så möttes vi utav en svettig och rätt så slutkörd pappa på cykel.

Blev någon timme här och någon timme där, men mestadels timmar på gångvägen. Inte helt fel! 
Räknade ut att det blivit MINST en mil idag! Så för att "unna" oss lite lyx såhär på en fredag fick det bli marinerad karré med hasselbackspotatis och en fetaostsallad <3 *matkoma*

Kvällen avslutades med film och lite gottis... men nu ska jag ta och göra mina älsklingar sällskap i drömmarnas land.

Summering utav dagen: AWESOME
Shopping för under tusenlappen, barnen har nya vinterkläder och annat fint att sätta på sig framöver - jag känner mig rätt nöjd, ja, det må jag säga! Plus att jag fått röra på mig i det oerhört vackra vädret tillsammans med en utav mina bästa! <3 KALAS!

Ha det bäst, raringar, så hörs och störs vi! På återseende! Pösselipöss!

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer