spejsad look

Hey raringar ❤️
Nyss hemkommen från ögonkliniken...

Gjorde lite tester, inga glasögon behövs (tack!) för jag har perfekt syn, därefter fick jag pupillvidgande ögondroppar och ytterligare tester gjordes.

Det konstaterades att jag har väldigt, många, små synnerver, och de krigar på samma lilla yta vilket i sig kan bidra till varför jag har en viss svullnad i ögonen. Men läkaren menar på att detta inte är något farligt, och ska återkalla mig om ca 2 månader, så att medicinen jag äter får nå sin fulla effekt och därefter kan de göra ytterligare en bedömning.

De svarta små prickarna som dyker upp i synfältet titt som tätt är tydligen "glas kross", dvs att ögat efter en viss ålder (i detta fall och många andra, efter 30) börjar vittra. Alltså släpper ifrån sig glas.. Vilket är helt normalt.

Så nu kan jag faktiskt, med handen på hjärtat, andas ut. Det kändes oerhört skönt att få höra att jag får behålla min syn. 😍

Så nu sitter jag här, med världens spejsade look 👀 med pupiller stora som teflonpannor och kommer göra det ett par timmar framöver. Men imorgon är synen tillbaka som den ska vara. Tack.

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer