Throw back Tuesday

Tänkte bjuda på en #tbt
Bilden längst upp i högra hörnet är från 2002. Jag vägde 65kg men var aldrig nöjd med mig själv. I brist på självförtroende, självkänsla och självinsikt så gick jag ner mig, både fysiskt och psykiskt. Efter diagnosen "cysta på lårmuskeln" fick jag ge upp mina drömmar, dansen, basketen... Allt gick utför. Strax därefter blev jag drogad på en studentfest och indragen på en toalett. Jag vaknade upp på golvet, och svinet slängde mina underkläder i mitt ansikte och tackade för sig. Han tog det finaste jag hade. Jag var 15 år...Det var det värsta i mitt liv och allting gick utför, min pappa förkastade mig. Vänner och familj vände min ryggen.

- Jag har fått kämpat hela mitt liv, och allra helst med att känna mig "Good enough".

Att må bra i sig själv är a och o, och det sitter inte i vikten eller i vad andra tycker. Idag väger jag över 100kg men har aldrig varit lyckligare, jag har ändrat mycket i mitt liv, vuxit och lärt mig mycket från livets hårda skola och idag är målet att gå ner till en hälsosam vikt med mycket muskler.
Jag är tacksam och tycker inte alls synd om mig själv, detta hårda liv har gett mig mer skinn på näsan och pondus som inte går av för hackor. 💋🌸

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer

evahle
,
rumpaaa