Ti-Zzzzz-dag

Go'kväll i stugorna!
Jaha, då var tisdagen över... nyss hemkommen efter dagens och kvällens jobbpass. Skön dag i många aspekter, men jag är såååå slut som artist!!
- Det här med att inte få sova när man är halvdassig (förkyld) är ingen hit, de vill ja lova! #blöö
Välkommen till livet som småbarnsförälder <3
Även om jag är HELT slut så skulle jag ändå ALDRIG byta bort det, what so ever. Men en mini-semester skulle sitta fint... En weekend till London? Vem är på?!
Närå, skämt å sido... men en tripp ut på landet i helgen kanske... eller nåt i den stilen. Det tåls å tänka på ^^,

Annars då?
Jomen, de é ju dumt å klaga! ^^,
Positiva veckan har dragit igång och jag har väl aldrig varit mer positiv. Övertrött och äckligt positiv=dryg kombo, men wtf, det bjuder jag på! *s*

Vikten rasar, motivationen är på uppladdning (frisk vore ett plus!) och snart är det löning!! Eller ja, lön å lön, det är ju inte lönen som kommer först, der är ju barnbidraget ^^, Plus att försäkringsbolaget gav tillbaka en slant<3 Perfekt passning med tanke på att det är helg snart och Jr kommer hit <3 Unna oss lite lyx, vore ju inte helt fel... eller vad säger ni?
- Måtte vi bara bli friska tes på fredag! *peppar*

Jaha, nähe... gubbe han ligger redan å drar über große Redwoods...inte illa... det tog honom mindre än 5minuter sen slocknade han... well, det är väl dags för mig också... eller inte... där vaknade mini-me.
Byte av blöja, hitta den där förbannade nappen och servera nässpray... gudskelov så vaknade hon inte, utan drömde bara. Jeje, ingen feber än så länge och tur är väl det?

Äsch... Zzzzz
På återseende! Pösselipöss! <3

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer