Törnrosa

Godmorgon kära ni!

Jaha, idag blev det en smula sovmorgon-ich. Även om jag legat och vridit och vänt på mig sedan jag blev väckt utav mini-me, innan pappa valde att gå upp med henne, så är jag inte ett dugg utvilad. Nope. Svettningar, mardrömmar, och ont i magen.
- Well, det brukar bara betyda en sak, vilket aldrig heller slår fel.

- Ni ska veta en sak, och det är att jag ofta drömmer sanndrömmar, drömmar som blir till verklighet. Ibland ter det sig mer som en déjà vu och ibland är det som om en film spelar upp sig framför mig. Läskigt men sant.
Och inte en endaste gång har det slagit fel... aldrig. Vilket är ännu mer skrämmande. Lite ungefär som när jag säger något som inte skulle förvåna mig, "ja, det skulle ju inte förvåna mig ett dugg" så är det väldigt ofta som jag har rätt, eller snarare min magkänsla som har rätt till 99,9% av fallen (utan att överdriva). Ibland känns det som om att när saker händer så är det mitt fel eftersom att jag drömt om det och pratat om drömmen som sedan slår in. Hemska tanke, men det händer som sagt alltför ofta.

-Hahaha hade det här hänt på 1500-talet så hade jag blivit bränd på bål. Alternativt fått sten fastknuten kring fötterna och kastad utför ett stup ner i vattnet...

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer