Veckans lätta lunch


Fiskpaket med grönt och färskost

275 kcal/portion

2 portioner

Ingredienser

300 g hoki eller annan vit fryst fisk, halvtinad
2 skalade potatisar
1 morot
20 cm purjolök
50 g sockerärter
2 tsk smör el. margarin
flingsalt och nymalen vitpeppar
2 ark aluminiumfolie, ca 25×25 cm
Till servering:
4 msk färskost, 12 %

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Skär fisken i centimetertjocka skivor. Skär potatisen, moroten och purjon i tunna skivor. Varva rotfrukterna tillsammans med sockerärterna i mitten på foliearken. Fördela fisken ovanpå och klicka på smöret. Salta och peppra. Vik ihop paketen och förslut ordentligt. Lägg i en form mitt i ugnen i 20 min.
Öppna vid bordet och ät med färskost.

Sitt ner i båten Britt-Marie, vi hörs och störs!

Gillar

Kommentarer